SHOW UP at RØM this Friday

Stine Bidstrup and Pernille Braun have been invited to show up with an art work to install in a, probably, chaotic experiment at the artist-run exhibition space RØM in Copenhagen’s former vegetable market Grønttorvet.

Come have a look! Friday April 6th, 2018 from 5-9 pm.

Press release in Danish:

RØM glæder sig over at præsentere SHOW UP –  et interdisciplinært eksperiment – hvor 55 samtidskunstnere er blevet inviteret til en gruppeudstilling ud fra følgende retningslinjer:

● Hver kunstner deltager med ét værk. Der er ingen krav til størrelse, medie etc.● Den enkelte møder personligt op med sit værk til ferniseringen. Man kan altså ikke aflevere værket på forhånd eller få en anden til at medbringe det. ● Man sørger selv for at få ophængt/placeret/installeret sit værk i udstillingen.

Udstillingen skabes på denne baggrund først til selve ferniseringen, hvor SHOW UP løbende vil tage form i takt med, at kunstnerne ankommer med deres værker. Det vides ikke på forhånd, hvor mange af de 55 inviterede samtidskunstnere, der rent faktisk dukker op med et værk på ferniseringsdagen, ligesom der ikke er en egentlig kurator til at facilitere installeringen af udstillingen. Det skal kunstnerne i samspil selv stå for.

For more information:

www.shoutout.wix.com

RØM – Exhibition Space