The Art & Design Biennial 2019 opens this week with Anett Biliczki as one of the selected pariticipants

Thursday April 18th is the first day of the 2019 edition of the Danish Art & Design Biennial at Nordatlantens Brygge in Copenhagen. Anett Biliczki is one of the 18 nominated participants for the Biennaleprisen 2019 awarded to one artist or designer.

About the exhibition (in Danish):

18 projekter er kommet igennem nåleøjet til den kommende Biennaleudstilling og konkurrence om Biennaleprisen på 100.000 kroner. Juryen glæder sig over et højt niveau og stor diversitet.

Efter et Open Call med temaet ”Fællesskab” har juryen udvalgt 18 projekter skabt af i alt 26 udøvere. Bag flere af projekterne står en gruppe af udstillere, der er gået sammen om at skabe et specifikt værk eller projekt med reference til temaet.

Juryen udgøres ved Anni Nørskov Mørch (udstillingsinspektør på Koldinghus samt Designskolen Kolding), Pernille Stockmarr (museumsinspektør på Designmuseum Danmark) og Maria Foerlev (ejer af Etage Projects).

”De udvalgte projekter har alle et højt fagligt, æstetisk eller konceptuelt stærkt indhold og udtryk. Vi er glade for, at der blandt udstillerne både er veletablerede udøvere og helt nyuddannede kunsthåndværkere og designere. Det viser, at Biennalen stadig er en relevant scene for samtiden.”
– Juryen

Anett Biliczki 02/2018 . Anett Biliczki 02/2018

Invitation til Biennaleprisen 2019

Facebook link to award show on April 25th, 2019